BEKENDMAKING TARIEVEN RIJDERS

BEKENDMAKING TARIEVEN RIJDERS

Onlangs stuurden we een mail naar alle ingeschreven rijders voor het seizoen 2017 met onder andere de vraag of (streetlegal) rijders bereid zijn om een hoger inschrijfgeld te betalen voor de volgende ronde van de Fast Show, de nieuwe combinatie van DHRA en Quartermile om het dragracen in Drachten voor de toekomst veilig te stellen. Daarnaast hebben we om verbeterpunten gevraagd naar aanleiding van de eerste Fast Show vorige maand. 

De betreffende mailing is hier terug te vinden: http://www.fastshow.nl/nieuws/evaluatie-drachten-fast-show-editie-1.html

We hebben bij elkaar een 60-tal reacties gehad, hiervoor willen wij iedereen bedanken. Het overgrote is merendeel bereid om een hoger inschrijfgeld te betalen. Wel wil men meer invloed op het dagprogramma, waaronder de demo’s, baankwaliteit, doorloopsnelheid en klasse indeling. 

Wij hebben nog eens kritisch gekeken naar onze begroting en naar de opzet van het evenement. We komen daarmee op een minimaal productiemodel, waarbij de kwaliteit voor de rijders qua veiligheid en rijtijd gewaarborgd blijft. Veel rijders hebben gevraagd om een rijdersmeeting, wat wij zeker op korte termijn gaan organiseren. Echter stap 1 is dat we voor het komende juli event (Fast Show The Main Event) voldoende aanmeldingen en financiën gegenereerd hebben. Daarvoor wordt per direct de aanmelding en betaallink opnieuw geopend, hiermee kunnen wij de animo voor een rijdersbriefing en interesse bij deelnemers pijlen. Tevens kunnen wij door verrichte betalingen de nodige stappen nemen en bent u door betaling verzekerd van uw deelname aan het event.  

Wij hebben een uitvoerige analyse gemaakt op basis van het aantal potentiele rijders en de verschillende klassen die er zijn. Op basis daarvan zijn de nieuwe tarieven vastgesteld. Indien we per 1 juli voldoende rijders (d.w.z. 200 rijders, streetlegal en pro, cars & bikes) hebben, dan zullen we alle rijders een uitnodiging sturen voor een rijdersmeeting. Dit zal uiterlijk twee weken voor het evenement plaatsnemen.

STREETLEGAL KLASSES 
Alle auto- en motor klasses betalen voor het eerstkomende evenement EURO 125,- inclusief rijderstoegang. Deze prijs is geldig in de voorverkoop in de ticketshop tot 1 juli a.s.
Verhoging in stappen van EURO 50,- per 1 juli en op locatie. Dus op locatie kost deelname EURO 225,-.

Bestel je Streetlegal inclusief 1 extra weekendtoegang crew (incl pitlane access), dan kun je dat bestellen voor EURO 150,-.

PRO KLASSES AUTO & MOTOR
Alle Pro klasses (excl. junior, deelname voor deze klasse blijft gratis) betalen voor het eerstkomende evenement EURO 225,- inclusief toegang voor rijder en drie crewleden.
Deze prijs is geldig in de voorverkoop in de ticketshop tot 1 juli a.s.
Verhoging in stappen van EURO 50,- per 1 juli en op locatie. Dus op locatie kost deelname EURO 325,-

WEEKENDTOEGANG VOOR TEAMLEDEN EN RELATIES TIJDELIJK VOOR EURO 30,-
In de voorverkoop kun je tot 1 juli extra weekendkaarten bijkopen voor EURO 30,-. Na 1 juli gaan de tarieven omhoog naar EURO 40,-

De organisatie houdt zich het recht voor om het komende evenement te cancellen indien er voor 1 juli niet voldoende betaalde aanmeldigen binnen zijn.

Clausule weersomstandigheden
Indien je minder of geheel niet kunt racen vanwege de weersomstandigheden of de terreingesteldheid (zogenaamde raindown) dan vindt er geen restitutie plaats van het deelnamegeld. Deelname en betaling kan alleen worden doorgeschoven als de organisatie in de week voor het evenement (uiterlijk dinsdag voor het event) genoodzaakt is het evenement af te gelasten vanwege de terreingesteldheid in combinatie met de weersvoorspellingen. In alle geval kan er geen aanspraak gemaakt worden op vergoeding van gemaakte kosten.

AANMELDEN